Памела Андерсон написала лист Путіну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Памела Андерсон написала лист Путіну

83
Зірка американського серіалу "Рятувальники Малібу" і захисниця тварин Памела Андерсон звернулася до прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна з проханням заборонити імпорт у Росію шкіри канадських тюленів.
"Мої друзі з товариства захисту тварин "Люди за етичне поводження з тваринами" (PETA) були раді бачити нещодавні кадри, що демонструють Вашу любов до тварин. Оскільки Ви вже заборонили забій дитинчат тюленів на території Росії, я пишу вам для того, щоб попросити також заборонити імпорт шкіри тюленів з моєї рідної Канади, де майже всі убиті тюлені - не старші трьох місяців", - йдеться в листі Андерсон російському прем'єрові, текст якого передала в РІА Новини представниця PETA.
На думку активістки, заборона імпорту шкіри і хутра канадських тюленів відповідатиме світовій тенденції.
"США, Євросоюз і Мексика заборонили імпорт шкіри тюленів, а світові лідери, такі, як президент Барак Обама і Далай-Лама, висловлювалися на захист тюленів. PETA зібрала понад 50 тисяч підписів під петицією, яку я доставила раніше цього року до Канади і яка закликає покласти край щорічному вбивству тюленів", - сказано в документі.
В кінці лютого 2009 року в Росії була введена повна заборона на видобуток білька (дитинчати гренландського тюленя у віці до місяця) і самого гренландського тюленя на всій акваторії Білого моря, а в кінці березня заборонено видобуток в Росії дитинчат гренландських тюленів віком до одного року (сірко) і дитинчат тюленя, які линяють (хохлушки).
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас