ДАІ в Києві перевіряє пасажирський транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ в Києві перевіряє пасажирський транспорт

Казна та Політика
342
З 31 травня по 30 червня Державтоінспекція проводить в Києві комплекс профілактичних заходів "Автобус - 2010". Як повідомили в прес-службі столичного ДАІ, мета операції - попередження аварійності на пасажирському транспорті, посилення транспортної дисципліни цієї категорії водіїв.
Під особливою увагою буде технічний стан транспортних засобів, які залучаються до перевезень людей, а також буде посилений контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.
Представники ДАІ ретельно перевірять готовність автобусів, мікроавтобусів і іншого транспорту до експлуатації в літній період, справність запасних і аварійних виходів, укомплектованість вогнегасниками, відповідність переобладнання транспортних засобів законодавчим нормам.
Також здійснюватиметься контроль за дотриманням водіями режиму праці і відпочинку, проходженням ними обов'язкового технічного огляду перед виходом на маршрут.
Столична ДАІ попереджає про вжиття жорстких заходів реагування до перевізників, які займаються несанкціонованими перевезеннями, у тому числі організованих груп дітей.
Акція проводиться у зв'язку з початком сезону відпусток і екскурсій, і відповідно із зростанням в цей період обсягу пасажирських перевезень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас