Рада розширила перелік об'єктів дорожнього сервісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада розширила перелік об'єктів дорожнього сервісу

339
Верховна Рада розширила перелік об'єктів дорожнього сервісу. За прийняття в цілому законопроекту №5041 "Про внесення змін до закону "Про автомобільний транспорт" проголосували 308 депутатів при мінімально необхідних 226.
Зокрема, Рада внесла до переліку об'єктів дорожнього сервісу готелі, кемпінги, торгівельні пункти (у тому числі малі архітектурні форми), автозаправних комплексів, складських комплексів, пунктів медичної і технічно-евакуаційної допомоги, пунктів миття транспортних засобів.
Як відзначається в пояснювальній записці до законопроекту, внесення даних об'єктів до списку об'єктів дорожнього сервісу дозволить вирішити проблему отримання дозволів на їх розміщення.
Крім того, парламент вніс до переліку інші об'єкти, на яких здійснюється обслуговування учасників дорожнього руху і використання яких вимагає заїзду і виїзду на автомобільну дорогу.
Також Рада винесла в окрему категорію об'єктів елементи санітарного обслуговування: туалети, урни, контейнери для сміття і інше устаткування, призначене для санітарних потреб.
Даний законопроект був розроблений Державною службою автомобільних доріг "Укравтодор".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас