Приватбанк розширює мережу банкоматів у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк розширює мережу банкоматів у Харкові

Фондовий ринок
116
У рамках програми розширення національної мережі обслуговування пластикових карт, Приватбанк установив три нових банкомати в Харкові. Як повідомили представники Харківського головного регіонального керування банку, банкомати Приватбанку встановлені в оживлених центральних районах міста (на вулиці Сумській біля входу в Академію архітектури і будівництва і на пр.Леніна. Також банкомат встановлений у новому операційному залі для обслуговування фізичних осіб Харківського ГРУ на Красношкольній набережній. Крім одержання наявних по пластиковій карті, банкомати Приватбанку дозволяють клієнтам оплатити послуги операторів мобільного зв'язку (KYIVSTAR, UMC), внести передоплату за послуги IP-телефонії, інтернет-провайдерів.
На сьогоднішній день у Харківській області працює 21 банкомат Приватбанку, з них 5 - у районних центрах. До кінця року планується установити банкомати в ще 5 точках Харкова, серед яких станції метро, Академія залізничного транспорту, Главпочтамт, Харківська дирекція Укрпошти.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Станом на 1 жовтня поточного року, його статутний фонд складає 260 млн. грн. (49,5 млн. євро), власний капітал – 418,6 млн. грн. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 524 банкомата, 12 165 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі більш 1 340 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас