Зниження податків у Новій Зеландії дозволить кадрам залишатися в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зниження податків у Новій Зеландії дозволить кадрам залишатися в країні

Казна та Політика
213
Міністр Фінансів Нової Зеландії Біл Інглиш заявив, що зниження податків, на яке робить ставку уряд, дозволить досягти вищих рівнів доходів, а також збільшить стимули кваліфікованим працівникам залишатися в країні, а не виїжджати на більш високооплачувану роботу за кордоном.
Більшість працюючих отримає зниження податкового тягаря. З першого жовтня поточного року три чверті працівників платитимуть прибутковий податок по ставці 17,5% або нижче. Верхня планка прибуткового податку знижується до рівня 33%.
Так прем'єр-міністр Джон Кей намагається зупинити витік кваліфікованих і молодих працівників за кордон, у тому числі до Австралії, де бум гірничодобувної галузі створює підвищений попит на робочу силу.
За останній рік понад 26 тис. новозеландців виїжджали до Австралії на термін від 6 місяців. У попередньому році їх число складало 41 тис. Після зміни податкового законодавства новозеландцям стане вигідніше платити податки в своїй країні. Верхньою ставкою податку в 33% обкладаються зарплати понад $70 тис. на рік. У Австралії верхньою ставкою є 45% з суми, що перевищує $150 тис. на рік. Безробіття в Австралії зараз складає 5,4%, в Новій Зеландії 6%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас