Київський швидкісний трамвай реконструюють у борг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський швидкісний трамвай реконструюють у борг

Казна та Політика
274
Реконструкція лінії міського трамваю в Києві проходить у борг. Про це повідомив генеральний директор КП "Киїпастранс" Микола Ламбуцький. "Роботи не профінансовані цього року ні на копійку, але вони ведуться", - підкреслив М.Ламбуцький.
"Останнє фінансування ділянки реконструкції швидкісного трамваю було в грудні 2009 року, і цей запас вже майже вичерпаний", - відзначив він.
За словами гендиректора "Київпастрансу", на сьогодні є заборгованість із заробітної плати, а також заборгованість перед підрядчиком.
"Закінчується будівництво чотирьох станцій (швидкісного трамваю. - Ред.), Але сама лінія вже побудована, лише в різних ступенях готовності перебуває інфраструктура цієї лінії. Є рейки, прокладені кабелі, але елементи інфраструктури зроблені лише на тій частині, де знаходяться чотири станції трамваю, а також на ділянці на вулиці Старовокзальній. Основна робота по швидкісному трамваю зроблена, окрім дев'яти станцій", - заявив Ламбуцький.
Він також пояснив, що на лінії швидкісного трамваю від площі Перемоги до Кільцевої дороги залишився невеликий відсоток робіт, адже основна робота - спорудження доріг і комунікацій - вже зроблена.
"На весь комплекс реконструкції лінії швидкісного трамваю залишилося освоїти 120 млн грн.", - підкреслив М.Ламбуцький.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас