У Львові кішка допомогла затримати грабіжника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові кішка допомогла затримати грабіжника

Кримінал
173
У Львові домашня кішка Лілу захистила квартиру від злодія - тварина накинулася на зловмисника, коли він заліз до приміщення, пише в своєму сьогоднішньому номері "Комсомольська правда в Україні".
Как повідомляє видання, не чекаючи ранку, постраждалі повідомили про крадіжку міліції. На місце випадку прибула слідчо-оперативна група. Працівники міліції оглянули приміщення і встановили, що злодій заліз до квартири через вікно на кухні, яке господарі забули закрити. Злодій заліз на дах, а звідти - в квартиру на другому поверсі, повідомили в міліції.
"Хватці нашої Лілу позаздрить будь-який собака! Вона у нас панночка з норовом - трохи щось не так - відразу ж дряпається. А тут - чужак! Коли ми з дружиною прокинулися, не відразу збагнули, чому наша Лілу така скуйовджена і шипить, неначе з кимось побилася. Але коли оглянули квартиру і не знайшли деяких речей, зрозуміли, в чому справа", - розповів власник кішки Юрій.
Як пише видання, злодія затримали близько п'ятої ранки. Доведена його причетність до декількох пограбувань. Зловмисникові загрожує до шести років в'язниці.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас