Барак Обама оприлюднив вартість своїх активів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама оприлюднив вартість своїх активів

1077
Згідно з декларацією про фінансові інтереси, Барак Обама заробив декілька мільйонів доларів на продажі своїх книг, а також отримав подарунок вартістю 1600 доларів - собаку на ім'я Бо.
За повідомленням Білого Дому, авторські відрахування від продажу книг "Мрії мого батька" і "Зухвалість надії" склали щонайменше 1 млн доларів на кожну з книг.
В декларації про фінансові інтереси американського президента вказується, що вартість медалі і диплома від здобуття Нобелівської премії "складно оцінити". Проте, 1,4 млн доларів, які додаються до премії, Барак Обама пожертвував на доброчинність.
Португальську водну собаку на ім'я Бо президентській парі подарували сенатор Едвард Кенеді і його дружина.
В деклараціях про фінансові інтереси в США зазвичай не вказується точна вартість майна і активів. Замість цього позначається приблизний розкид вартості.
Таким чином, активи американського президента за минулий рік склали від 2,3 до 7,7 млн доларів.
Сюди входить поточний рахунок, облігації державної позики, збереження на оплату освіти для дочок Саші і Малі, і пенсійні накопичення за час, який Обама працював у парламенті штату Ілінойс.
Декілька сотень тисяч доларів президент США заробив на продажу акцій, які він успадкував від бабусі.
В квітні Білий Дім оприлюднив податкову декларацію американського президента, в якій вказано, що за минулий рік Барак і Мішель Обама заробили 5, 5 млн доларів, переважно за рахунок відрахувань від продажу книг.
На довершення до доходів від продажу книг, президент США отримує зарплату в 400 тис доларів на рік.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас