У Британії назвали власницю найнепривабливіших стоп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії назвали власницю найнепривабливіших стоп

93
Стопи Вікторії Бекхем визнані найнепривабливішими у Великобританії, повідомляє OK! із посиланням на дослідження компанії Scholl, яка займається виробництвом взуття і товарів для догляду за ногами. За даними опитування, стопи колишньої учасниці Spice Girls і дружини півзахисника збірної Англії з футболу Девіда Бекхема вважає непривабливими 71 відсоток британців.
Учасники опитування фірми Scholl відзначили, що стопи 36-річної зірки здаються їм негарними, бо виглядають хворобливими і недоглянутими. Респонденти пов'язали це з тим, що зірка зловживає носінням взуття на високому підборі.
Проте, за даними дослідження, незважаючи на небезпеку частого носіння туфель на високих каблуках, жінки рідко відмовляються від покупки такого взуття. 81 відсоток опитаних британок заявили, що на каблуках відчувають себе упевненішими і сексуальнішими.
У учасників опитування також запитали, могли б вони довірити масаж стоп комусь із знаменитостей. Більшість опитаних - 79 відсотків - заявили, що відмовилися б від подібної можливості. Проте 21 відсоток респондентів виразили згоду на таку процедуру. При цьому більшість чоловіків вибрали в якості "массажистки" співачку і ведучу Шеріл Коул, а жінки - голлівудського актора Джорджа Клуні.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас