Черновецький доручив упорядкувати розміщення кіосків у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький доручив упорядкувати розміщення кіосків у Києві

Казна та Політика
385
Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про заходи щодо впорядкування розміщення тимчасових споруджень (малих архітектурних форм) на території міста Києва.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Зокрема, відповідно до цього розпорядження, буде здійснений перегляд реєстру всіх укладених договорів щодо питань розміщення МАФів, їх обслуговування та надання супутніх послуг. Районними в м. Києві державними адміністраціями спільно з ДУ контролю за благоустроєм КМДА буде складено і надано до ДУ міськбуду, архітектури та дизайну міського середовища перелік тимчасових споруджень, розміщених без повного пакета дозвільної документації.
Відповідно до розпорядження, створена комісія з питань благоустрою розміщення тимчасових споруджень на території міста, яку очолив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
З метою вдосконалювання умов благоустрою малих архітектурних форм профільним управлінням було доручено переглянути нормативно-правові акти, що регулюють порядок розміщення тимчасових споруджень і внести пропозиції щодо їх покращення. Крім того, Головним управлінням міськбуду, архітектури та дизайну міського середовища найближчим часом будуть розроблені умови та обмеження розміщення тимчасових споруджень, Комплексну програму благоустрою міста Києва на 2010-2020 роки із прив'язкою тимчасових споруджень і, разом з Головним управлінням контролю за благоустроєм м. Києва, будуть опрацьовані переліки тимчасових споруджень, які розміщенні без повного пакета дозвільної документації, і надані пропозиції щодо приведення питання їх розміщення до норм чинного законодавства.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас