МВФ: Глобальна економіка відновлюється успішно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ: Глобальна економіка відновлюється успішно

Казна та Політика
670
Відновлення світової економіки після кризи йде успішніше, ніж вважають скептики.
Про це повідомив телеканалу CNN директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан. За його словами, відновлення глобальної економіки поновилося. "При цьому в багатьох країнах, включаючи розвинені економіки, намагаються говорити, що багато в чому це відновлення забезпечується державною підтримкою, що попит з боку приватного сектора все ще слабкий, і що тому ми ще не вирішили проблему повністю. Глобальна економіка зараз перебуває у кращій формі, ніж рік тому", - повідомив Домінік Стросс-Кан.
При цьому він, втім, визнав, що труднощі з подоланням наслідків глобальної кризи залишаються. Як висловився Стросс-Кан, "світ доки залишається небезпечним".
Раніше Домінік Стросс-Кан не виключив входження світової економіки в нову фазу кризи, викликану безпрецедентною державною заборгованістю низки індустріальних країн світу. Він заявив, що "необхідно зробити все, аби не допустити поширення грецької кризи на весь Євросоюз". "Ризик розширення кризи існує, необхідно проявляти граничну уважність", - зазначив він.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас