Де найбагатші підлітки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Де найбагатші підлітки

Казна та Політика
1435
Найбільше грошей отримують підлітки Норвегії - на тиждень вони можуть дозволити собі $149 на кишенькові витрати. На другому місці тинейджери ОАЕ ($129) і Фінляндії ($124).
При цьому підлітки Норвегії і Фінляндії приблизно половину отримуваної суми відкладають про запас, аби купити що-небудь ґрунтовне. Про це свідчать дані опитування, проведеного компанією TNS. Найменше кишенькових грошей у підлітків Єгипту ($6) і Індії ($4). У Західній Європі і США підлітки можуть дозволити собі витрати приблизно в $50-100 на тиждень.
Російські підлітки витрачають в середньому близько $20 на тиждень. Приблизно таку ж суму отримують їхні однолітки в Китаї ($26) і Бразилії ($27). Гроші тинейджери витрачають в основному на одяг і взуття, електроніку, відвідини кафе і фаст-фудів, комп'ютерні ігри. Основне джерело доходу - батьки і тимчасова робота в тих, хто старший.
Переважна більшість тинейджерів, які брали участь в опитуванні в інших країнах світу, призналися, що обоє з батьків приблизно однаковою мірою впливають на ті рішення, які вони приймають. Але в Росії все виявилося не так: для більшості (89%) опитаних мама - безперечний авторитет. Право втручатися в своє життя за батьком визнає лише 61% підлітків, відзначають в російському прес-центрі компанії TNS.
Опитування проводиться серед підлітків від 12 до 19 років, в середньому бере участь 1500 осіб від кожної країни. Опитують тих хлопців, які живуть в містах, де населення перевищує 100 000 осіб. Зараз в цьому проекті бере участь 15 країн, Росія приєдналася до глобального опитування вперше. У Україні, на жаль, подібне опитування компанія поки не проводить.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас