60 млн грн виділив Кабмін на будівництво другого каналізаційного колектора у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

60 млн грн виділив Кабмін на будівництво другого каналізаційного колектора у Києві

Казна та Політика
313
60 млн грн. виділив Кабмін на будівництво другого каналізаційного колектора в Києві. Всіх небайдужих до цього питання обрадував такою звісткою особисто міністр із питань ЖКГ Олександр Попов.
Радість міністра зрозуміла: будівництво колектора-дублера - ровесник незалежності України. Компанія "Київметробуд" почала будувати його ще в 1991 р., але у 1994-у через брак коштів роботи завмерли і поновилися лише у 2000-у.
Будівництво другої гілки каналізаційного колектора пан Попов називає "стратегічно важливою проблемою для міста Києва" і обіцяє, що гроші прийдуть за місцем призначення найближчим часом. Якщо це станеться, Київ може сподіватися, що другу гілку колектора завдовжки 10 км. і діаметром 3,5 м буде побудовано якраз до Євро-2012.
Але що таке один колектор в порівнянні зі всією діяльністю самого міністерства! На неї буде виділено разів у 20, а то і в 40 більше: МінЖКХ прогнозує, що йому виділять 1-2,5 млрд грн.
Але, мабуть, і цих грошей, яких вистачило б для будівництва не одного десятка таких колекторів, МінЖКГ мало: для реалізації інвестиційних проектів із будівництва сміттєпереробних або сортувальних заводів міністр планує залучати кредити під держгарантії.
За матеріалами:
Власть денег
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас