Тігіпко: Місія МВФ прибуде до Києва 17 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Місія МВФ прибуде до Києва 17 травня

Казна та Політика
254
Черговий раунд переговорів України і Міжнародного валютного фонду (МВФ) пройде в середині травня: 11 травня до Києва прибудуть експерти Фонду з юридичних питань, а 17 травня - місія Європейського департаменту МВФ, повідомив віце-прем'єр Сергій Тігіпко.
"Основними питаннями порядку денного травневих зустрічей буде обговорення реалістичної прибуткової частини державного бюджету, збалансування фінансів НАК "Нафтогаз України" і проведення структурних реформ", - передає слова віце-прем'єра його прес-служба в четвер.
Тігіпко знов підтвердив, що за новою програмою співпраці з МВФ, розрахованою на два з половиною роки, Україна може отримати близько $19 млрд.
Віце-прем'єр додав, що для успішності переговорів з Фондом надзвичайно важливими є реальні кроки з реформування економіки. "Потрібно говорити про новий податковий кодекс, який спростить оподаткування для бізнесу, про зниження податків, дерегуляції, приватизація об'єктів, якими держава управляє неефективно", - підкреслив Тігіпко.
За його словами, у випадку успіху травневих переговорів Україна може отримати перший транш за новою програмою вже в травні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас