Укргазбанк відновив кредитування фізосіб на купівлю автомобіля й житла на вторинному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазбанк відновив кредитування фізосіб на купівлю автомобіля й житла на вторинному ринку

Кредит&Депозит
5403
Укргазбанк, який входить до групи великих, відновив кредитування фізичних осіб на купівлю автомобіля й житла на вторинному ринку нерухомості, а також споживче кредитування.
Про це сказано в повідомленні банку.
"Укргазбанк відновив кредитування фізичних осіб на купівлю житла на вторинному ринку, нових авто, а також кредитування на споживчі цілі під заставу нерухомості або розміщеного в банку депозиту", - сказано в повідомленні.
На купівлю автомобіля Укргазбанк дає кредит під 25% річних, строком до 5 років, авансовий внесок повинен становити не менш як 50% вартості автомобіля.
При придбанні квартир, які перебувають у заставі в банку й виставлені на продаж, процентна ставка за користування кредитом може становити від 18% до 20% річних, мінімальний авансовий внесок - 30% від ринкової вартості житла, строк кредитування максимальний із запропонованого до 10-ти років.
Кредит на купівлю будь-якої іншої житлової нерухомості на вторинному ринку Укргазбанк видає строком до 5-ти років, під 23%-25% річних, за умови первісного внеску не менш як 50% від вартості житла.
Кредити на споживчі цілі під заставу розміщеного в банку депозиту можливі на наступних умовах: строк кредитування відповідає строку розміщення депозиту, але не більше як 2 роки, максимальний розмір кредиту становить 95% від суми депозиту, якщо валюта кредиту й депозиту збігаються й 80% від суми депозиту, якщо валюти різні.
Процентна ставка встановлюється на рівні +3% до ставки за депозитом, якщо валюта кредиту й депозиту збігаються й на рівні 25%, якщо валюти різні.
Як повідомляло агентство, станом на 1 квітня 2010 року активи банку становили 14 171,3 млн. гривень, кредити й заборгованість клієнтів - 9 819,4 млн. гривень, власний капітал - 1 811,6 млн. гривень.
Січень-березень Укргазбанк закінчив із чистим прибутком 2,364 млн. гривень, за 2009 рік Укргазбанк отримав збитки 4 415,600 млн. гривень.
Держава володіє 87,719% Укргазбанку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас