Визначено єдину прибутковість первинного розміщення по корпоративних облігаціях ЗАТ "Сармат" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначено єдину прибутковість первинного розміщення по корпоративних облігаціях ЗАТ "Сармат"

113
АКІБ «УкрСиббанк» (Ведучий менеджер випуску, Платіжний Агент) від імені і з доручення ЗАТ «Сармат» (Емітент) повідомляє, що на основі представлених конкурентних пропозицій, що подавалися в період з 4 листопада 2002 року по 15 листопада 2002 року, установлена єдина прибутковість первинного розміщення по корпоративних облігаціях ЗАТ «Сармат».
Єдина прибутковість первинного розміщення корпоративних облігацій ЗАТ «Сармат» склала 15.5% річних у гривні. Оголошення про розмір єдиної прибутковості також розміщено в системі «RX press Reuters» і на корпоративному інтернет-сайті АКІБ «Укрсиббанк».
Інвестори, умови конкурентних заявок яких задовольняють оголошену єдину прибутковість, зобов'язані здійснити покупку облігацій в обсязі зазначеному в такій заявці. Якщо обсяг конкурентних пропозицій перевищує обсяг емісії, то конкурентні заявки з прибутковістю нижче оголошеної єдиної прибутковості задовольняються в повному обсязі. Конкурентні заявки з прибутковістю рівній оголошеній задовольняються пропорційно серед обсягу облігацій, що залишився.
Як повідомлялося раніше, випуск корпоративних облігацій ЗАТ «Сармат» відбудеться 18 листопада 2002 року. Первинне розміщення облігацій ЗАТ «САРМАТ» буде проходити шляхом укладення договорів закупівлі-продажу облігацій з ведучим менеджером випуску АКІБ «Укрсиббанк» у період з 18 листопада 2002 р. до найближчої з дат - 29 листопада 2002 р. або дати продажу останньої облігації.
Ціна продажу облігацій у наступні дні первинного розміщення розраховується на умовах забезпечення єдиної прибутковості первинного розміщення облігацій і публікується на корпоративному інтернет-сайті АКІБ «УкрСиббанк».
Довідка:
ЗАТ «Сармат», що представляє торгову марку «Сармат» - це один з найбільших в Україні пивоварних заводів. За перше півріччя 2002 р. обсяг виробництва пива склав 6,3 млн. дав.
АКІБ «Укрсиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. Станом на 1.10.2002р. статутний фонд банку - 90,0 млн. грн., валюта балансу - 2963,1 млн. грн., капітал - 223,7 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі більш 120 філій і відділень у 46 містах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є більш 15 тисяч підприємств України і більш 80 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас