У Києві почнуть контролювати стан доріг і дорожньої розмітки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві почнуть контролювати стан доріг і дорожньої розмітки

Казна та Політика
355
Київська влада незабаром створить незалежну Службу контролю над станом дорожнього покриття і розмітки. Відповідне доручення дав заступник голови Київської міськдержадміністрації Денис Басс, повідомляється на офіційному сайті КМДА.
"Станом на сьогодні близько 85% київських вулиць потребують капітального ремонту. Така ситуація склалася через те, що останні 30 років на ремонт доріг майже не виділялися кошти. Лише останні три роки ми виконуємо щорічний норматив і ремонтуємо дорожнє покриття в необхідному обсязі, - проте цього мало. Саме тому ми вирішили створити спеціальну незалежну службу, яка щодня стежитиме за станом доріг в місті і процесом робіт з їх ремонту. Завдяки цьому ми зможемо побачити об'єктивну картину стану дорожнього покриття і прискоримо відновлення доріг, аби в європейської столиці були дороги європейського рівня", - повідомив Басс.
До обов'язків нової служби увійдуть щоденний моніторинг стану дорожнього покриття і розмітки і фотографування ямковості, інших пошкоджень дорожнього покриття і пошкодження або відсутності розмітки.
Про зміни на дорогах столиці - відновлення дорожнього полотна і розмітки - Служба контролю буде звітувати щотижня і надавати відповідні фотографії з фіксацією стану дороги до і після проведення робіт.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас