Скандал у США: Співробітники комісії з цінних паперів присвячували весь свій робочий час перегляду порно замість боротьби із кризою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандал у США: Співробітники комісії з цінних паперів присвячували весь свій робочий час перегляду порно замість боротьби із кризою

Казна та Політика
533
Цікавий скандал розкручується навколо Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC). Як з'ясовується, у самий розпал фінансової кризи багато високооплачуваних співробітників цього відомства воліли годинами дивитися в робочий час в Інтернеті порнофільми, а не виконувати свої прямі обов'язки - наглядати за діяльністю банків і фондів. До речі, якщо їх персональному комп'ютеру не вистачало обсягу пам'яті, то досвідчені фінансисти не соромилися записувати найзвабливіші секс-сюжети ще й на CD-ROM.
Відповідно до внутрішнього розслідування, що тривало в SEC протягом двох з половиною років, порноепідемія торкнулася в цьому відомстві не просто високооплачуваних, але й високопоставлених чиновників. Смакувати "полуничку" з Інтернету виявилася набагато приємніше, ніж придивлятися до проблеми фінансових ринків, що терплять крах. Ініціатором цього розслідування був американський сенатор Чарльз Греслі, повідомляє газета німецьких ділових кіл Нandelsblatt.
У звіті, зокрема, згадується якийсь високопоставлений юрист, який, не виходячи зі свого кабінету в штаб-квартирі SEC у Вашингтоні, в продовж восьми годин на день вивчав в Інтернеті різноманітну порнопродукцію, записував особливо привабливі мотиви у своєму PC, а коли можливості комп'ютера вичерпувалися, переписував порнофільми на диски DVD ф CD-ROM. Зберігав він цю свою "сексотеку" тут же, на робочому місці. Зараз співробітник уже звільнився, отримавши тим самим можливість присвятити увесь свій час улюбленому хобі.
Проведене розслідування торкнулося 31 працівника SEC, причому, в 17 випадках мова йшла про чиновників вищої керівної ланки, річна зарплата яких досягає 222 тис. дол. (165 тис. євро). При цьому було встановлено, що найвища активність переглядів порнофільмів з Інтернету довелася в SEC на 2008 рік, восени якого криза досягла свого піку й світова фінансова система виявилася буквально на межі краху.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас