Британці мають більше відкладати, щоб захиститися від іноземних загарбників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британці мають більше відкладати, щоб захиститися від іноземних загарбників

Казна та Політика
309
Лейбористи не управляли економікою достатньо ефективно, і брак заощаджень у британців робить провідні національні компанії відкритішими для іноземних загарбників, стверджують автори дослідження, виконаного для Національного інституту економічних і соціальних досліджень.
Мозковий трест вважає, що середній приріст був вищий при останньому уряді консерваторів у Великобританії, ніж за роки лейбористського правління, і що Британія зазнала більших втрат від рецесії, ніж інші країни сімки" в обсязі ВВП і в безробітті. Про це пишуть в The Times.
Мартін Віїл, співавтор доповіді, стверджує, що британці повинні мати більший рівень заощаджень, і наводить як характерний приклад захвату Cadbury корпорацією Kraft, як симптом слабкості рівнів заощаджень. Британія - це економіка з високим рівнем споживання, але не великих заощаджень; це означає, що британські активи мають бути продані іноземцям.
Як відомо, протягом останніх років серед нуворишів з України і країн СНД стало модно купувати нерухомість в Лондоні й інші активи в Британії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас