І в Швейцарії є бідні. Кожен десятий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

І в Швейцарії є бідні. Кожен десятий

Казна та Політика
505
Поширене твердження, що в багатих країнах, загалом, багаті всі, на жаль, завжди було далеке від істинного стану справ - франки не ростуть на деревах навіть в такій найбагатшій країні світу, як Швейцарська Конфедерація. Напередодні національного Дня боротьби проти бідності швейцарська філія добродійної організації "Карітас" вибрала гасло "Скоротити удвічі бідність".
Це день будуть відзначати 24 квітня у всіх кантонах країни. Мета почину - скоротити число жебраків в Швейцарії в два рази до кінця 2020 року.
"У всіх 13 кантонах країни художники і громадські діячі висвітлюватимуть проблеми, які досі вважалися табу, такі, як матеріальна бідність і відсутність перспектив на майбутнє", повідомляється в комюніке організації.
Заплановано різні заходи: символічні - знесення "стіни бідності" в Берні - і конкретні, такі, як доброчинний марафон, доходи від якого профінансують проекти проти убогості.
Згідно "Карітас", в Швейцарії один житель з десяти вважається бідним.
Недавно Федеральна Рада, представляючи документ "Глобальна стратегія Швейцарії в питаннях боротьби з бідністю", визначила це завдання як невідкладне політичне зобов'язання.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас