Принц Ендрю пообіцяв Януковичу попросити британський бізнес звернути увагу на Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Принц Ендрю пообіцяв Януковичу попросити британський бізнес звернути увагу на Україну

142
Принц Ендрю, герцог Йоркський, спеціальний представник уряду Великобританії з питань торгівлі й інвестицій на зустрічі з президентом України Віктором Януковичем повідомив про намір звернутися до британської бізнес-громадськості з проханням "робити для України більше". Як повідомляє прес-служба українського президента, про це йшлося під час їх зустрічі в Києві.
"Те, що Ви (президент України – ред.) розповіли мені про плани країни на майбутнє, настільки мене надихнуло, що я мушу звернутися до британської бізнес-громадськості, щоб вона робила для України більше", - заявив принц Ендрю.
Він також підкреслив, що був би радий надати особисту підтримку планам реформ в Україні. Принц звернув особливу увагу на потенціал України в сільському господарстві й аерокосмічній сфері.
Під час зустрічі В.Янукович заявив гостю про сформовану вертикаль влади в Україні – коаліції і дієздатного уряду. "І цей ланцюг – президент, уряд, більшість у Верховній Раді – вже почала працювати", - підкреслив В.Янукович, запевнивши, що таким чином в країні відновлюється політична стабільність.
Як одне з основних завдань влади глава держави назвав максимально швидке виправлення складної ситуації в економіці, відзначивши, що це неможливо без проведення реформ.
Він також акцентував увагу на початку реальної боротьби з корупцією і намірах поліпшити соціальну ситуацію.
"Зараз ми працюємо над стратегією розвитку України до 2020 року і, швидше за все, до кінця 2010 року вона буде відпрацьована і затверджена", - сказав В.Янукович, додавши, що розгляд концепції реформ заплановано на травень, бо в другому півріччі має початися їх практична реалізація.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас