Тігіпко утворив робочі групи з реформування податкового законодавства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко утворив робочі групи з реформування податкового законодавства

387
Віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіипко провів декілька нарад щодо внесення в 2010 році змін до податкового законодавства. За їх результатами прийнято рішення про утворення під керівництвом віце-прем'єр-міністра двох робочих груп для забезпечення реалізації урядом економічної і податкової політики, боротьби з контрабандною і контрафактною продукцією у винній, лікеро-горілчаній і тютюновій галузях. Про це повідомили в прес-службі Кабміну.
"Вносячи зміни до податкового законодавства, ми повинні враховувати інтереси вітчизняних виробників підакцизної продукції, захистивши їх від нечесної конкуренції з боку контрабандистів і виробників контрафакту", - відзначив Сергій Тігіпко.
Сергій Тігіпко переконаний, що будь-які рішення щодо зміни податкового законодавства повинні заздалегідь обговорюватися з представниками підприємств відповідних галузей і професійних об'єднань. Саме тому до утворених робочих груп, серед основних завдань яких є підготовка нормативної бази, спрямованої на боротьбу з контрабандною і контрафактною продукцією, будуть залучені представники відповідних галузевих асоціацій і об'єднань.
"Участь підприємців у розробці нормативних і регуляторних актів є важливою складовою політики прозорості роботи влади, яку зараз упроваджує уряд", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас