Янукович доручив Мінфіну провести аудит з виявлення порушень видачі кредитів під держгарантії і зловживань в сфері ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович доручив Мінфіну провести аудит з виявлення порушень видачі кредитів під держгарантії і зловживань в сфері ПДВ

Казна та Політика
226
Президент України Віктор Янукович доручив Міністерству фінансів України провести міжнародний аудит з виявлення порушень видачі кредитів під державні гарантії і зловживань в сфері ПДВ. Про це повідомив В. Янукович в Адміністрації Президента України.
"Міністерство фінансів за моїм дорученням проведе міжнародний аудит за низкою порушень, а саме - видачі кредитів під державні гарантії у сфері державних закупівель, а також неефективного та нецільового використання коштів для боротьби з грипом та на закупівлю медичного обладнання, а також ми повинні виявити зловживання у сфері ПДВ", - заявив В.Янукович.
Зі слів В. Януковича, адміністрування ПДВ "у нашій країні найбільш корумпована". Він пообіцяв зробити все, "щоб ПДВ повертався автоматично" і нагадав, що "борг по неповерненому ПДВ становить близько 20 млрд грн, і він буде обслуговуватися за рахунок випущених облігацій".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас