"Альфа-банк" судиться з депутатом Ради через кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Альфа-банк" судиться з депутатом Ради через кредит

Кредит&Депозит
8715
Вхідний до групи найбільших "Альфа-банк" (Україна) вимагає в Новозаводському районному суді Чернігова від депутата Верховної ради Дмитра Святаша (фракція Партії регіонів) погасити кредитну заборгованість.
Про це говориться у відповідному виклику депутата Святаша до суду, опублікованому в пресі.
"Новозаводський районний суд Чернігова повідомляє, що відкритий розгляд справи за заявою ПАО "Альфа-банк" про видачу виконавчого документа на підставі рогляду постійно діючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації "Всеукраїнський фінансовий союз" у рамках цивільної справи за позовом ПАО "Альфа-банк" до Святаша Дмитру Володимировичу про стягнення заборгованості за кредитним договором відкладене на 20 квітня", - говориться в повідомленні.
Суд викликає Святаша для участі в засіданні.
" Для участі в справі як відповідач викликається Святаш Дмитро Володимирович (останнє відоме місце проживання Харків, вулиця Мінська, 85-А)", - говориться в повідомленні.
У випадку відсутності Святаша на судовому засіданні суд має намір ухвалити рішення щодо справи на підставі наявних у нього даних і доказів.
Суд не приводить інформації про суму кредитної заборгованості Святаша перед "Альфа-банком".
"Альфа-банк" (Україна) не коментує ситуацію щодо цього судового позову.
Святаш - співвласник корпорації "АІС", яка займається виробництвом, продажем і обслуговуванням автомобілів і автобусів.
В 2008 році в рейтингу найзаможніших українців журналу "Фокус" Святаш розділив 104-е і 105-е місця з іншим співвласником "АІС" Василем Поляковим, при цьому експерти оцінили стан кожного з компаньйонів в 200 мільйонів доларів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас