У київському метро встановили 263 камери спостереження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У київському метро встановили 263 камери спостереження

Казна та Політика
218
В київському метрополітені вже встановлено 263 камери спостереження. Про це на брифінгу заявив заступник міністра внутрішніх справ України - начальник міліції цивільної безпеки МВС України Віктор Ратушняк.
"При проведенні масових заходів пасхальних, і сьогодні ми готуємося до проведення масових заходів щодо святкування 65 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, природно, ми підсилюємо охорону вітчизняного порядку не лише на вулиці, а і в підземці, в метрополітені. Нами це питання порушувалося на Кабінеті міністрів.
Відповідно сьогодні вже поставлено близько 300 камер спостереження в метрополітені. До цього про них лише говорилося, але нічого не робилося. Ми однозначно підсилили охорону громадського порядку, у тому числі і внутрішніми військами, - особовим складом сьогодні 40 або 50 осіб додаємо до тих людей, які працюють в метрополітені. Відповідно, оперативні служби при проведенні масових заходів включатимуться в роботу, для того, щоб забезпечити ті місця, де проводяться заходи. Ми обстежуватимемо місця масових заходів, і підсилюватимемо їх не лише особовим складом, але і технічними засобами спостереження за людьми, які знаходяться при проведенні заходів", - сказав Ратушняк.
"Вже встановлені 263 камери (у київському метрополітені), вони встановлюються в метрополітені і у вагонах. Камери стояли, але їх кількість була 50 або 60 штук, а для того, щоб передбачити і забезпечити, потрібно як мінімум 400 камер. До цього і будемо прагнути", - відзначив Ратушняк.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас