ПриватБанк пiдтримує розвиток пiдприємництва у Золочевi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк пiдтримує розвиток пiдприємництва у Золочевi

Фондовий ринок
73
ПриватБанк сприятиме активiзацiї роботи Спiлки пiдприємцiв мiста Золочева, зокрема, при пiдтримцi банку найближчим часом буде проведено робоче засiдання спiлки. Про це було заявлено пiд час зустрiчi банкiрiв з пiдприємцями мiста, що була органiзована Золочiвською фiлiєю ПриватБанку, i на якiй неодноразово висловлювалася думка про необхiднiсть активiзацiї роботи Спiлки. Присутня на зустрiчi голова Золочiвської райдержадмiнiстрацiї Надiя Юркiв також пообiцяла сприяти розвитку малого бiзнесу в районi.
Окрiм того, пiдприємцям було надано детальну iнформацiю щодо пропонованих банком програм розвитку пiдприємництва, зокрема, про найбiльш перспективнi види кредитiв для пiдприємцiв. Велику увагу представникiв малого та середнього бiзнесу привернули i новiтнi технологiї банкiвського обслуговування, зокрема системи електроного банкiнгу "Приват24" та "Iнтернет-Клiєнт-Банк", GSM-banking та iншi банкiвськи продукти.
На сьогоднiшнiй день послугами Золочiвської фiлiї ПриватБанку користуються 335 юридичних осiб, 72 пiдприємцi, тут обслуговується понад 4000 рахункiв фiзичних осiб. З метою покращення обслуговування клiєнтiв банком вiдкрито три вiддiлення, у тому числi у м. Перемишляни. Золочiвською фiлiєю банку випущено понад 2000 пластикових карток, пiдписано договори на випуск ще понад 500 карток i продовжується розширення мережi їх обслуговування. З цiєю метою банк спiвпрацює з торговими i сервiсними пiдприємствами по обслуговуванню пластикових карток, та ще до кiнця цього року планує встановити у мiстi банкомат.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас