Інвестфонди зацікавилися продажем італійського підрозділу Unilever — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестфонди зацікавилися продажем італійського підрозділу Unilever

Фондовий ринок
229
Один зі світових лідерів на ринку продуктів харчування Unilever цього місяця має намір виставити на продаж свій італійський підрозділ з виробництва заморожених продуктів харчування. Принаймні 2 приватні інвестфонди вже зацікавилися покупкою цього бізнесу, пише Financial Times.
Інвестфонди Permira і Lion Capital, які вже володіють Birds Eye Iglo і Findus Group відповідно, залучають радників для проведення консультацій і підготовки інформаційного меморандуму із цього приводу. Попередня оцінка активів підрозділу Unilever складає від 500 млн. євро до 800 млн. євро.
Одне з обізнаних джерел, близьких до проведення операції, повідомило, що до цього бізнесу очікується інтерес з боку інших інвестфондів і виробників продуктів харчування. Італійський підрозділ Unilever відрізняється стабільним припливом готівки, відзначило джерело.
Підрозділ Findus Italy виробляє готові заморожені страви під соусами болоньєз і карбонара. Цей бізнес був збережений Unilever після продажу європейських брендів замороженої їжі Birds Eye і Iglo приватному британському інвестфонду Permira за 1,7 млрд. євро в 2006 році. Саме Birds Eye Iglo, відомий своїми замороженими рибними паличками, вважається одним з головних претендентів на Findus Italy.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас