Мінфін хоче від податкової та митниці три додаткові мільярди щомісячно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін хоче від податкової та митниці три додаткові мільярди щомісячно

Казна та Політика
659
Міністерство фінансів різко збільшило план зборів до державного бюджету для Державної податкової адміністрації, також був збільшений план зборів і для Державної митної служби України, повідомило джерело "Дзеркала тижня".
Зокрема, за даними джерела, план із зборів до держбюджету для ДПАУ був збільшений на 1,5 мільярда гривень щомісячно, для митниці - на 1,8 мільярдів.
Також джерело повідомило, що перший заступник голови ДПАУ Вадим Кайзерман подав прохання про відставку. На думку експертів, Вадима Олександровича, призначеного на свою посаду самим Януковичем у 2007 році, пов'язують хороші відносини з бізнес-групою Ріната Ахметова.
Крім того, заступником голови ДПАУ призначений Олег Низенко - екс-голова Київської ДПА. Його, за даними експертів, зв'язує багаторічна дружба з Олексієм Миколайовичем Азаровим - сином прем'єр-міністра.
Джерела "ДТ", близькі до керівництва Партії регіонів, також повідомили, що перспективи Ігоря Калетника на посаду керівника української митниці є достатньо невизначеними. Якщо Партії регіонів вдасться реалізувати плани зі створення позафракційної групи депутатів на підтримку правлячої коаліції і отримати стійку більшість без участі фракції комуністів, дуже вірогідною є заміна новоназначенного голови митниці.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас