Азаров: Україна зацікавлена в німецьких інвестиціях в сільгоспмашинобудування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Україна зацікавлена в німецьких інвестиціях в сільгоспмашинобудування

Аграрний ринок
509
Україна зацікавлена в німецьких інвестиціях в сферу сільськогосподарського машинобудування, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з головою правління Східного комітету німецької економіки Клаусом Мангольдом. Про це повідомили в Департаменті інформації і масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів.
"Модернізація цього сектора для нас дуже цікава. Будь-які ваші практичні пропозиції будуть уважно розглянуті", - сказав М.Азаров у відповідь на виражену німецькою делегацією готовність визначити ефективні напрями співпраці.
Прем'єр-міністр відзначив, що ця сфера викликає особливу стурбованість, оскільки Україна - аграрна країна і повинна сама себе забезпечувати сільгосптехнікою. Він повідомив, що в Україні чотири крупні заводи з виробництва сільськогосподарської техніки, які після приватизації практично зупинилися. "Ми не можемо допустити, щоб ці заводи стояли. Ця сфера викликає у нас особливу стурбованість", - сказав М.Азаров.
В свою чергу К.Мангольд відзначив, що для німецьких інвесторів ця сфера є однією з найцікавіших для вкладення коштів.
"Німеччина завжди була зацікавлена і вноситиме вклад у модернізацію вашої держави, в ті важливі й великі реформи, які ви визначили своєю метою", - сказав він.
Під час зустрічі сторони домовилися надалі розглянути спільні проекти у сфері сільськогосподарського машинобудування, авіабудування, модернізації газотранспортної системи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас