OTP Bank пропонує міжнародним корпоративним клієнтам нові тарифні пакети з пільговими умовами обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OTP Bank пропонує міжнародним корпоративним клієнтам нові тарифні пакети з пільговими умовами обслуговування

428
OTP Bank пропонує корпоративним клієнтам з іноземним капіталом пільгові тарифні пакети "Новий капітал" та "Зростаємо разом".
Так, тарифний пакет "Новий капітал" призначений для новостворених компаній, що функціонують не більше одного року. Його вартість становить 70 грн. Місячний платіж за користування ним дорівнює лише 50 грн. У цю суму входять такі послуги, як виконання десяти електронних вихідних платежів у національній валюті протягом розрахункового періоду, видача виписок по рахунку та надання довідок власнику рахунка, видача дублікату виписки зі строком давності не більше одного року, а також проведення інших операцій за допомогою системи дистанційного обслуговування "Клієнт-Банк" або "Інтернет-Банкінг".
Тарифний пакет "Зростаємо разом" розроблений спеціально для компаній із загальним річним обсягом продаж до 20 млн. грн. Його вартість становить 100 грн. Водночас сплачуючи щомісяця 100 грн. за користування пакетом, клієнт має можливість протягом розрахункового періоду виконувати 25 електронних вихідних платежів у національній валюті, отримувати виписки та довідки по рахунку, дублікат виписки зі строком давності не більше одного року, здійснювати інші операції за допомогою системи дистанційного обслуговування "Клієнт-Банк" чи "Інтернет-Банкінг".
Купуючи тарифний пакет "Новий капітал" або "Зростаємо разом", клієнт може безкоштовно відкрити один чи декілька поточних рахунків. Водночас комісія за відкриття рахунку для формування статутного фонду не встановлюється. У разі відсутності операцій протягом розрахункового періоду плата за користування пакетом не стягується. Крім того, у рамках тарифного пакету значно меншою є вартість таких послуг, як вихідні перекази в національній валюті на паперових носіях, видача готівки з рахунку в національній валюті й обробка готівки при зарахуванні на рахунок у національній валюті.
"Зі зміною економічної ситуації і тенденцій на внутрішньому ринку змінилися і потреби компаній у певних банківських послугах. З огляду на це наш банк пропонує сьогодні кожному сегменту корпоративних клієнтів окремий набір послуг з урахуванням їхніх запитів на самих пільгових умовах, що дозволить їм, незважаючи на нинішні труднощі, ефективно будувати свій бізнес та інтенсивно розвиватися", - - зазначає начальник управління корпоративних клієнтів OTP Bank Володимир Воронов. - "Беручи до уваги пожвавлення інтересу до України з боку іноземних інвесторів, ми намагаємось підтримати та зацікавити саме такі компанії щодо відкриття та подальшого розвитку їхнього бізнесу в нашій країні", - наголошує він.
Публічне акціонерне товариство "ОТП Банк" – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектору України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc., який торік відзначив 60-річчя від дня свого заснування.
Згідно даних АУБ, станом на 1 лютого 2010 року OTP Bank є 7-м найбільшим вітчизняним банком за розміром активів і 9-м - за розміром капіталу. Нині банк обслуговує понад 320 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України об’єднує 204 точки продаж і 2 представництва.
За матеріалами:
ОТП Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас