Світовий банк обговорює з Мінськом можливості фінансової підтримки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк обговорює з Мінськом можливості фінансової підтримки

Казна та Політика
144
Світовий банк готовий обговорювати двосторонні проекти і можливості подальшої підтримки економіки Білорусі. Про це заявив в четвер, 18 березня, в Мінську віце-президент СБ з регіону Європи і Центральної Азії Філіпп Ле Уеру після зустрічі з прем'єр-міністром Білорусі Сергієм Сидорським. "Ми розширили можливості підтримки Білорусі і сподіваємося на подальшу роботу в цьому напрямі", - цитує високопоставленого представника СБ інтернет-сайт belapan.by
Ле Уеру привітав білоруський уряд з економічними успіхами, досягнутими за останнє десятиліття. Зокрема, було забезпечено таке економічне зростання, яке ближче до китайського, ніж до європейського. Уряд також зміг забезпечити істотне скорочення бідності в країні. Значний прогрес помічено в підвищенні енергоефективності, що в цілому є спільною проблемою для регіону, зазначив фінансист.
Інтернет-сайт worldbank.org нагадує, що під час візиту до Мінська делегація Світового банку, до якої також входить директор відділу України, Білорусі і Молдови Мартін Райзер, проведе зустрічі з представниками уряду, в Національному банку і адміністрації президента. Буде також проведений семінар за участю високопосадовців і експертів Світового банку для обговорення економічних перетворень в республіці, а також планів із подальшої співпраці.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас