Підозрюваний у "пограбуванні століття" видав вкрадені 17 мільйонів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підозрюваний у "пограбуванні століття" видав вкрадені 17 мільйонів доларів

Казна та Політика
711
Адвокат Євгеній Скобліков, затриманий в жовтні 2009 року за підозрою в інсценуванні пограбування і викраданні частини спадку бізнесмена Сергія Ровбеля, зізнався в злочині і видав 17 мільйонів доларів співробітникам міліції. Як розповіло джерело в правоохоронних органах РИА Новости, "зникла сума виявлена у вказаному місці, зараз там тривають слідчі дії". Офіційного підтвердження цієї інформації з правоохоронних органів не надходило.
Як повідомлялося раніше, Сергій Ровбель, який займався будівельним бізнесом, помер навесні 2009 років і заповідав свій статок у розмірі пів мільярда доларів батькам, що проживають в Новосибірську. Допомогти розпорядиться спадком батьки попросили Скоблікова, який працював у їх сина і якому вони довіряли.
Юрист приїхав до Москви, зняв в банку за дорученням 6 мільйонів доларів і 7 мільйонів євро і відвіз гроші на орендовану квартиру на Волгоградському проспекті. 26 жовтня Скобліков заявив в міліцію про крадіжку грошей під час його відсутності в квартирі. Через декілька днів, після того, як підтвердився факт зняття грошей в банку, його самого заарештували за підозрою в шахрайстві.
Скобликів заявляв про свою невинність. За його словами, батьки Ровбеля самі попросили зняти його гроші і привезти готівку до Новосибірська. Проте батько і мати покійного бізнесмена спростували затвердження юриста, заявивши, що лише попросили перекласти вказану суму на ощадкнижку.
В листопаді Скобліков попросив перевірити правдивість його свідчень на поліграфі. За даними видання Life News, результати тесту показали, що юрист говорить неправду.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас