ЗАТ "Банк НРБ-Україна" збільшує обсяги фінансування проектів підприємств торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАТ "Банк НРБ-Україна" збільшує обсяги фінансування проектів підприємств торгівлі

Кредит&Депозит
293
ЗАТ "Банк НРБ-Україна" відкрив довгострокове фінансування ТОВ "СФЕРА", що входить в одну з найбільших торгових команий України, у розмірі 11,6 млн. грн. терміном на 3 роки. Кредитна лінія відкрита на придбання і запуск торгового комплексу на Оболоні, повідомив заступник голови правління Олександр Соколов. Усього, у другому півріччі банк планує довести обсяг фінансування поектов, підприємств торгової сфери, до 50 млн. грн., тим самим диверсифіціювавши кредитні ризики портфеля банку. На сьогоднішній день банк уже працює з підприємствами торгової марки "Сільпо", "Велика Кишеня", "Бегемот" і т.д.
Кредитно-інвестиційний портфель ЗАТ "Банк НРБ-Україна", за повідомленням прес-служби банку, збільшився з початку року в 2,3 рази і на 1 листопада 2002 року склав 188,4 млн. грн., на 1 січня 2002 року кредитно-інвестиційний портфель складав 81,17 млн. грн.
До пріоритетних галузей кредитування банку також відносяться металургійна, нафтопереробна, агропромислова, туристична й інша галузі економіки, а також підприємства експортно- і імпортно-орієнтовані на роботу з підприємствами Російської Федерації.
ЗАТ "Банк НРБ-Україна" продовжує свій ефективний розвиток в Україні як банк, що пропонує клієнтам повний спектр банківських продуктів. Валюта балансу банку за 10 місяців 2002 року зросла в 1,8 рази і склала 213,5 млн. грн. Капітал склав 60,9 млн. грн. Обсяг коштів клієнтів збільшився в 2,3 рази і склав 84,759 млн. грн.
Найбільш великі клієнти ЗАТ "Банк НРБ-Україна" - ВАТ "Залк", ВАТ "Дніпроспецсталь", ВАТ "Запорізький завод феросплавів", Компанія "Миронівський хлібопродукт" (торгова марка "Наша Ряба"), Компанія "Нафком", ЗАТ "Керченський скляний комбінат", АТ "Корпорація Укравто", Концерн "ФОЗЗІ", ПІІ "Тнк-Україна", підприємства торгової марки "Златогор", "Златодар", "Олімп", підприємства групи "Вінніфрут", підприємства групи компаній "СВАН".
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас