Колесников: Усі чотири українські міста будуть готові до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Усі чотири українські міста будуть готові до Євро-2012

395
Всі чотири українські міста будуть готові до Євро-2012. Про це заявив 16 березня на прес-конференції у Львові віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесников.
"Уряд і Адміністрація Президента взагалі не розглядають жодних варіантів "три на п'ять" або "два на шість". Всі чотири українські міста будуть готові до Євро. Це однозначно, - сказав Б.Колесников. - Якщо вимагати від підрядчиків жорстких термінів виконання проектних робіт, Львів буде однозначно готовий до Євро-2012".
При цьому віце-прем'єр відзначив важливість вкладення коштів державою в проекти, пов'язані з підготовкою до Євро. "Якщо держава не вкладе кошти, то ні Львів, ні Донецьк не зможуть наблизити інвестора. У нас самих витрат по Євро - це київський і львівський стадіони. Це конкретні витрати. Все інше - дороги і так далі - і так треба було побудувати. На щастя, ми отримали Євро - і це буде зроблено швидше", - відзначив Б.Колесников.
Віце-прем’єр підкреслив, що два головні об'єкти Львівської області - стадіон у Львові і львівський аеропорт - мають бути готові до Євро-2012, а також відзначив необхідність швидкого будівництва дороги від державного кордону. "Ми були на кордоні держави, поглянули, яку потрібно побудувати дорогу. Тому що якщо залишити дорогу в такому стані, як вона є, то туди жоден інвестор не дістанеться - лише літаком", - сказав Б.Колесников.
Як повідомлялося, Б.Колесников сьогодні перебував у Львівської області, де оглянув об'єкти і ознайомився з процесом підготовки до Євро-2012.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас