Renault підтверджує прогноз падіння авторинку у Європі на 10% у 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault підтверджує прогноз падіння авторинку у Європі на 10% у 2010 р.

324
Компанія Renault планує, що продажі на автомобільному ринку в Європі в 2010 році зменшаться на 8-10%, повідомив президент і генеральний директор Renault Карлос Гон журналістам в понеділок в Москві.
"Наш прогноз наприкінці 2009 року полягав в тому, що ринок в Європі зменшиться на 10%. Не дивлячись на те, що продажі в кінці року, особливо в грудні, зросли, ми продовжуємо розглядати песимістичний прогноз скорочення ринку в Європі на 2010 рік на 10%, може, на 8%", - сказав К.Гон.
З приводу авторинку в Росії він сказав: "Ми думаємо, що ринок починає вставати з колін". "Дно досягнуте - ринок відновлюватиметься", - пояснив Гон.
Також він повідомив, що компанія продовжить зменшувати витрати в 2010 році. "Ми не можемо діяти без зменшення витрат", - зазначив глава компанії. "Ми проводимо дуже ефективну політику скорочення витрат. Криза ще не закінчилася - доки не буде різкого відновлення ринку", - сказав він.
Віце-президент Renault Крістіан Естев, у свою чергу, відзначив на прес-конференції, що ВАТ "Автофрамос" планує через 2-3 роки довести локалізацію виробництва до 75% з 44% в даний час.
Естев, коментуючи питання про можливе об'єднання салонів із продажу Lada, Nissan і Renault, сказав: "Ми б не хотіли, аби всі 3 бренди продавалися в одному салоні".
З приводу можливої конкуренції моделі Sandero, продажі якої почалися в понеділок, з продукцією ВАТ "АВТОВАЗ" Гон зазначив: "Ми не дивимося на "АВТОВАЗ" (коли плануємо запуск моделей на російський ринок - прим. ІФ), ми дивимося на наших іноземних конкурентів". "Sandero конкуруватиме з іншими іноземними брендами", - сказав він, додавши, що "наші продукти доповнюватимуть один одного".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас