Виробники прогнозують незначне зниження в Україні цін на молочні продукти у весняний період — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробники прогнозують незначне зниження в Україні цін на молочні продукти у весняний період

Аграрний ринок
280
Виробники прогнозують незначне зниження в Україні цін на молочні продукти у весняний період. Як повідомила прес-служба компанії "Агрополіс" (ТМ "Щедрий вечір"), через засніжену й холодну зиму в багатьох операторів молочного ринку виникали проблеми з постачанням продукції, і торгівельні мережі декілька місяців відчували дефіцит пропозиції, і у зв'язку з цим за останні 3-4 місяці ціни на молокопродукти в середньому зросли на 30-80%.
"Сільгоспвиробники зіткнулися з проблемою браку молока, оскільки в зимовий період надої молока скоротилися. Також, у зв'язку з погіршенням транспортного сполучення, не завжди вдавалося доставити молоко на переробку. З браком сировини зіткнулася і переробна галузь, бо в умовах гострого сировинного дефіциту не змогла зібрати навіть передбачувану кількість молока, що спричинило серйозні проблеми з дистрибуцією продуктів від заводів у торгівельні точки", - відзначив директор з маркетингу групи компаній "Агрополіс" Віктор Смирнов.
Довідка. Група компаній "Агрополіс" (ТМ "Щедрий вечір") заснована в 1993 р., спеціалізується на виготовленні сухого знежиреного молока, вершкового масла і спредів. До групи компаній входять: ВАТ "Жашківський маслозавод", ВАТ "Христинівський молокозавод", ВАТ "Городищенський маслозавод", ВАТ "Шполянський молокозавод", ЗАТ "Ратнівський молокозавод".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас