Росія імпортуватиме готові м'ясопродукти з низки країн лише з акредитованих підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія імпортуватиме готові м'ясопродукти з низки країн лише з акредитованих підприємств

218
Росія дозволяє з 1 березня імпорт готових м'ясних продуктів з низки країн лише з акредитованих підприємств. До нових затверджених списків постачальників включено 10 підприємств з Нової Зеландії, 4 - з Уругваю, 17 - з Бразилії, 4 - з Чилі, 5 - з Австралії, йдеться в повідомленні прес-служби Россільгоспнагляду.
Крім цього, Россільгоспнагляд 25 лютого затвердив список з 257 м'ясопереробних підприємств Італії, яким з 1 березня надано право експортувати свою продукцію до Росії.
Россільгоспнагляд почав оновлювати списки постачальників після введення нової системи імпорту готової м'ясної продукції. Так, ввозити до Росії свою продукцію можуть лише ті переробники, які у виробництві експортної продукції не використовують сировину із заборонених підприємств Россільгоспнаглядом.
Ця міра спрямована на те, щоб виключити потрапляння на російський ринок потенційно небезпечної продукції. Крім того, в списки постачальників включаються лише ті підприємства, які пройшли інспекцію російськими ветспеціалістами.
Россільгоспнагляд має намір незабаром розповсюдити цей порядок на всіх постачальників готової продукції.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас