Янукович створив Комітет з економічних реформ і очолив його — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович створив Комітет з економічних реформ і очолив його

522
Президент України Віктор Янукович створив Комітет з економічних реформ як консультаційно-дорадчий орган при главі держави і очолив його.
Перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова призначена виконавчим секретарем комітету з економічних реформ (далі - Комітет).
Серед основних завдань Комітету - обробка на основі найкращого світового досвіду загальнодержавної стратегії економічних реформ, спрямованих на реалізацію передвиборної програми В.Януковича "Україна - для людей".
Комітет також буде визначати напрями, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ і готувати відповідні законопроекти для внесення президентом на розгляд Верховної Ради.
Персональний склад Комітету затверджується президентом України за поданням виконавчого секретаря.
Згідно з указом, виконавчий секретар повинен в двотижневий термін внести пропозиції щодо персонального складу Комітету, передбачивши в його складі керівників відповідний державних органів, представників профільних комітетів Верховної Ради, провідних вітчизняних та іноземних фахівців, у тому числі експертів міжнародних організацій, консалтингових і аудиторських компаній.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас