Джордж Сорос активно вкладає гроші в золото та Yahoo — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джордж Сорос активно вкладає гроші в золото та Yahoo

1221
Відомий американський фінансист та інвестор Джордж Сорос активно вкладає гроші в золото та інтернет-гігант Yahoo, повідомляє ИТАР-ТАСС із посиланням на газету Wall Street Journal.
Вона зазначає, що компанія Soros Fund Management, котра належить мільярдерові Соросу, виявилася одним з небагатьох фондів комплексного ризикового інвестування, яким вдалося, не дивлячись на глобальні економічні потрясіння, закінчити з прибутком 2008 і 2009 рр.
За інформацією газети, в четвертому кварталі минулого року Дж.Сорос більш ніж в чотири рази збільшив свою частку в Yahoo, довівши її до 3,5 млн акцій. За останні три місяці акції Yahoo подорожчали на 2%, що деякі аналітики пов'язують з приходом в компанію нового керівництва в особі Керол Бартц. Впродовж останнього року вона реалізує динамічну антикризову програму, розпродавши нестержневі активи і підписавши угоду про співпрацю з Microsoft на ринках інтернет-пошуку і реклами.
Коло інвестиційних інтересів Soros Fund Management досить широке - від іноземної валюти до сировинних товарів, а в четвертому кварталі він зробив серйозну ставку на золото. При цьому Дж.Сорос, слідуючи американській приказці, ніколи не кладе всі яйця в один кошик. Так, якщо вірити Wall Street Journal, він не обійшов увагою і конкурентів Yahoo, маючи пакети акцій Google і Microsoft.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас