В Україні з 1 березня будуть діяти нові правила паркування транспортних засобів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з 1 березня будуть діяти нові правила паркування транспортних засобів

9665
З 1 березня 2010 року набувають чинності нові "Правила паркування транспортних засобів", затверджені постановою Кабінету міністрів України від 3 грудня 2009 р. Про це повідомила перший заступник голови Київської міської держадміністрації Ірена Кільчицька.
"За правилами, після встановлення транспортного засобу на паркувальному майданчику, відповідно до дорожніх знаків і розмітки, водій повинен сплатити за паркування, придбавши абонементний талон, талон паркування в паркоматі або скориставшись послугою "Мобільного паркування". Водій повинен забезпечити можливість перевірки платіжного документа, розмістивши його в лівому нижньому кутку лобового скла транспортного засобу", - зазначила Кільчицька.
За її словами, відсутність платіжного документа працівник служби контролю за дотриманням правил паркування КП "Київтранспарксервіс" фіксуватиме фотографуванням. Крім того, в цьому випадку на автомобіль встановлюватиметься технічний засіб, який перешкодить його виїзду з майданчика.
"Робітник служби контролю із дотримання правил паркування КП "Київтранспарксервіс" зобов'язаний усунути перешкоду для виїзду транспортного засобу з майданчика після сплати водієм суми за паркування і вартість використання технічного засобу для того, щоб перешкодити виїзду автомобіля", - заявила директор КП "Київтранспарксервіс" Олена Поліщук.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас