В Києві скоєно збройне пограбування ювелірного магазину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві скоєно збройне пограбування ювелірного магазину

Кримінал
2961
В Києві на вулиці Хрещатик вчора ввечері було здійснено збройне пограбування ювелірного магазину - з використанням двох вогнепальних пістолетів калібру 9 мм.
Про це РБК-Україна повідомили в центрі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в м. Києві.
Двоє чоловіків 1980 р.н. і 1987 р.н., жителі Донецької області, закривши обличчя шарфами, учора увечері зайшли до ювелірного магазину і пошепки вимагали від продавщиці віддати цінності. Жінка закричала. На її крик з підсобки прибіг директор магазину. Він був поранений при спробі протидіяти злочинцям. Проте директор зміг дістатися до свого кабінету, узяти карабін "Сайга" і повернутися у торговельну залу. Він вистрілив у повітря, після чого грабіжники сховалися, прихопивши ювелірні вироби на 15 тис. грн.
Їх затримали на вулиці Пушкінській курсанти Академії МВС і співробітники МВС.
В міліції не виключають, що нападники причетні до скоєння аналогічних злочинів: зокрема, в спробі пограбування ювелірного відділу в універмазі біля станції метро "Дорогожичі", оскільки характер їх дій ідентичний тому пограбуванню.
Порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу - розбій.
Нагадаємо, 25 грудня 2009 р. в Подільському районі Києва п'ятеро невідомих пограбували ювелірний магазин на вул. Вишгородській, 33. В той час, як двоє грабіжників утримували охоронця приватної охоронної фірми, в якого при собі був пульт "тривожної кнопки", решта троє - забрали з вітрин ювелірні прикраси. Після цього всі п'ятеро зникли з місця події. В нападників був предмет, схожий на пістолет, яким вони погрожували персоналу магазину. На них не було масок, лише в'язані шапки. За фактом розбійного нападу було порушено кримінальну справу, особи нападників встановлюються.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас