Канада готова створити з Україною зону вільної торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Канада готова створити з Україною зону вільної торгівлі

342
Канада готова створити з Україною зону вільної торгівлі. Про це на засідання круглого столу в Києві заявив надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Даніель Карон.
"Можливо, в Україні зовнішня політика розглядається як спосіб визначення національної ідентичності. Тому в останні 18 років зовнішня політика України мінялася. Проте необхідно, щоб вона базувалася на таких постійних принципах, як свобода слова, верховенство права і права і свободи людини. Україна - особливий партнер Канади, у нас проживає 1,5 млн українців і ця діаспора активна у всіх сферах життя, а ми визнаємо важливість України в контексті її європейської інтеграції", - заявив посол.
Він також додав, що хотів би бачити "більше Канади і інвестицій в Україні". "У нас є воля і ми вже запустили переговорний процес зі створення зони вільної торгівлі між Україною і Канадою. Вже готовий до підписання договір про взаємний обмін молодими людьми, які хочуть здобути освіту, ми також готові сприяти боротьбі з корупцією і проведенню судової реформи в Україні. Ми у всьому підтримуватимемо Україну", - підкресли Д.Карон.
Також він додав, що представники посольства Канади будуть присутні на інавгурації Президента України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас