Літаки Lufthansa до п'ятниці літатимуть за спецграфіком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Літаки Lufthansa до п'ятниці літатимуть за спецграфіком

204
Літаки авіакомпанії Lufthansa і дочірніх авіакомпаній Germanwings і Cargo до п'ятниці літатимуть за спеціальним графіком. Про це повідомив представник авіакомпанії.
Напередодні суд Франкфурту-на-Майні закликав профспілку пілотів Cockpit і керівництво авіакомпанії відновити переговори. Страйк пілотів перенесений на 8 березня, аби в сторін конфлікту було більше часу на переговори і пошук рішення. В понеділок через страйк було скасовано близько 800 рейсів авіакомпанії.
Незважаючи на припинення страйку, відразу відновити графік польотів неможливо, тому пасажирам слід як і раніше розраховувати на затримки рейсів. Lufthansa пояснює затримки тим, що велика частина літаків в даний час стоїть на парковках в аеропортах Франкфурту і Мюнхена. Авіакомпанія зможе повернутися до свого звичайного графіка до п'ятниці.
Зазвичай Lufthansa здійснює щодня близько 1,8 тисяч рейсів. Профспілка Cockpit, яка проводила страйк, вимагає від роботодавця підвищення зарплати на 6,4 % і гарантій збереження робочих місць.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас