Столичні автоперевізники почали подавати розрахунки в міськадміністрацію щодо підвищення тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столичні автоперевізники почали подавати розрахунки в міськадміністрацію щодо підвищення тарифів

344
Столичні автомобільні перевізники, які займаються приватними перевезеннями на маршрутних таксі, почали подавати розрахунки в управління транспорту Київської міської державної адміністрації щодо підвищення тарифів.
Про це сьогодні під час гарячої лінії газети "Комсомольська правда в Україні" повідомив глава Київської міської організації працедавців-перевізників "Столиця" Валерій Липецький.
"Уже три перевізники такі розрахунки зробили і в управління транспорту передали. Коли буде підвищення і на скільки, я не знаю", - сказав він, відзначивши, що йому також не відомо, на які маршрути ці перевізники надали свої розрахунки. "Кожен перевізник сам розраховує кожен окремий маршрут", - сказав В.Липецький.
Тому, за його словами, на одному маршруті тарифи можуть бути підвищені незабаром, на іншому - не підвищуватися взагалі, оскільки підвищення станеться лише там, де його необхідно провести, щоб рентабельно працювати. При цьому глава Київської міської організації роботодавців-перевізників відзначив, що підвищення тарифів - право перевізників, проте вони повинні надати обґрунтування до адміністрації.
"Рентабельність перевезень має складати мінімум 10-15% для того, щоб нормально працювати", - відзначив В.Липецький.
Як повідомлялося, проїзд у приватних київських маршрутних таксі зросте приблизно на 20-25%. Таким чином, враховуючи, що вартість проїзду в маршрутках сьогодні складає 1,50-2,50 грн., а на деяких маршрутах 2,75 грн., проїзд може подорожчати до більш ніж 3 грн. Обґрунтування для підвищення економічні, відзначають в асоціації "Столиця": подорожчання пального, запчастин, зростання мінімальної зарплати українців. Останній раз тарифи в маршрутах підвищувалися в 2008 р.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас