Тігіпко: Вибори до місцевих рад мають відбутися восени 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Вибори до місцевих рад мають відбутися восени 2010 р.

463
Вибори до місцевих рад мають відбутися цієї осені. Про це заявив журналістам після завершення засідання круглого столу лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко.
"Звісно перенесення місцевих виборів було здійснено в обхід Конституції... Але від місцевих виборів далеко ніхто не втече. Швидше за все, місцеві вибори все-таки відбудуться восени. І для нас це буде тільки плюс, оскільки до травня ми б не встигли реалізувати багато своїх програми, а нова програма влади до осені встигне нахапатися помилок. Тому в політичному плані для нас це навіть вигідно", - сказав С.Тігіпко.
Він не виключив проведення дострокових парламентських виборів. За його словами, можлива нова коаліція Партії регіонів і НУ-НС не може бути стабільною.
Нагадаємо, Верховна Рада України 16 лютого 2010 р. ухвалила постанову "Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Верховної Ради України "Про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у 2010 р." За ухвалення законопроекту проголосували 250 депутатів з 420 зареєстрованих в залі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас