Сингапурський банк узяв на роботу екс-менеджерів UBS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сингапурський банк узяв на роботу екс-менеджерів UBS

299
Bank of Singapore, що входить до Oversea-Chinese Banking Corp, узяв на роботу щонайменше 4 екс-співробітників відділу приватного банкінгу компанії UBS, повідомили три джерела, знайомі з ситуацією.
Крім того, два співробітники з адміністративного персоналу UBS увійдуть до команди Bank of Singapore в місті-державі, розповіли джерела Bloomberg. Вони відмовилися бути названими, а також назвати імена нових співробітників банку.
Bank of Singapore був створений через придбання компанією OCBC операцій приватного банкінгу в Азії компанії ING Group NV за $1,46 млрд. в жовтні. Представник банку не прокоментував інформацію про прихід менеджерів з UBS.
Попит на управлінців в області приватного банкінгу зростає в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, який, як очікується, до 2013 р. обжене Північну Америку за обсягом добробуту на душу населення. Придбання OCBC підрозділу ING потроїло обсяг активів приватного банкінгу групи.
Плинність кадрів в UBS, найбільшому швейцарському банку за обсягом активів, нижча від середнього рівня по сектору, заявив представник банку.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас