Індонезія імпортує 1 млн тонн кукурудзи в 2010 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індонезія імпортує 1 млн тонн кукурудзи в 2010 році

Аграрний ринок
174
За повідомленням учасників ринку, Індонезія, яка заявляє про намір повністю задовольняти потреби внутрішнього ринку в кукурудзі, в 2010 р. планує купити на зовнішніх ринках близько 1 млн. тонн даного зерна.
Зокрема, з метою забезпечення потреб комбікормової промисловості країни в сировині, в поточному сезоні здійснюватиметься імпорт тих видів зерновий, які не виробляються на внутрішньому ринку.
При цьому гарантії постачань кукурудзи, вирощеної індонезійськими фермерами на переробку, залишаються неясними зважаючи на віддаленість місцевих сільгоспвиробників від переробних заводів.
Відзначимо, що в даний час комбікормова промисловість Індонезії використовує близько 4,5 млн. тонн кукурудзи щороку, що складає 50% від загальних потреб індустрії в сировині.
Що стосується сумарного виробництва кукурудзи в Індонезії, даний показник складає близько 17 млн. тонн, дозволяючи повністю покрити потреби внутрішнього ринку, проте питання розкиданості зернового виробництва по довколишніх островах залишається гострим (комбікормова промисловість Індонезії зосереджена в провінції Бантен, о. Ява).
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас