Обама запропонував медстраховку 31 млн незастрахованих американців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама запропонував медстраховку 31 млн незастрахованих американців

Казна та Політика
362
Президент США Барак Обама розмістив на сайті Білого дому розширений план реалізації програми реформи національної системи охорони здоров'я, повідомляє ВВС.
Одна з основних ідей Обами полягає в тому, аби федеральний уряд отримав можливість забороняти страховикам стягувати надмірну плату за послуги з медичного страхування.
Напередодні одна з найбільших таких компаній, каліфорнійська Anthem Blue Cross, оголосила про те, що з 1 березня підвищує свої тарифи на 39%.
Реформою також передбачене забезпечення медичними страховками 31 млн незастрахованих американців, а також надання додаткових податкових пільг середньому класу і малому бізнесу.
Нагадаємо, Палата представників і Сенат американського Конгресу в кінці минулого року прийняли різні версії президентського законопроекту. Тепер вони мають бути погоджені між собою і зведені в єдиний документ, який набуде чинності після підписання його президентом.
На реформування системи охорони здоров'я пропонується виділити 950 млрд дол. протягом 10 років. Проте зрештою реформа дозволить значно зменшити державні витрати на охорону здоров'я: за підрахунками Бюджетного управління конгресу США, план демократів забезпечить до 2019 р. скорочення майбутнього дефіциту федерального бюджету на 100 млрд дол.
Реформа охорони здоров'я є ключовим завданням нинішньої адміністрації США.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас