Toyota заощадила, обмеживши масштаб відкликання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota заощадила, обмеживши масштаб відкликання

Казна та Політика
487
Комітет Конгресу США повідомив, що в його розпорядженні є внутрішній документ компанії Toyota, який показує, що вона заощадила більше $100 млн., обмеживши масштаб відкликання своїх автомобілів в Сполучених Штатах в 2007 році, повідомляє японський телеканал NHK.
У неділю Комітет з нагляду та урядових реформ в Палаті представників повідомив, що він отримав документ, який був, ймовірно, представлений главою операцій Toyota в Північній Америці Йосимі Інаба на внутрішній нараді в липні минулого року.
Документ під заголовком "Перемоги для Toyota". У ньому говориться, що компанія вела переговори про відкликання устаткування для моделей Camry і Lexus і заощадила більше $100 млн., коли жодних дефектів виявлено не було.
В 2007 році Toyota відкликала 55 тис. автомобілів через погано закріплені мати, які заважали педалі акселератора повертатися у вихідне положення.
Нещодавно компанія оголосила ще одне відкликання через нові проблеми з педаллю акселератора.
Як сказав провідний республіканець в комітеті Даррелл Ісса, документ порушує питання про те, чи лобіювала Toyota на користь менш жорстких дій, аби захистити свої прибутки.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас