"Главред" оголосив страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Главред" оголосив страйк

1118
Група сайтів "Главред" і журнал "Главред" оголосили безстроковий страйк з 22 лютого через невиплату зарплати та авторських гонорарів
"Ми сподіваємося на розуміння наших читачів і підтримку колег", - повідомляється на сайті "Главреда".
На зборах трудового колективу співробітники цих структур оголосили про початок безстрокового страйку. Борг із зарплати творчому колективу - з грудня 2009 року. Гонорари не виплачувалися з вересня 2009 року, уточнює сайт "Телекритика", що входить до холдингу.
Як повідомлялося, в лютому 2010 року народний депутат України Олександр Третьяков (фракція НУ-НС) заявив про продаж 40%-ї частки, що йому належала в холдингу "Главред-медіа" партнерові по цьому бізнесу Ігорю Коломойському за $4 млн.
За його словами, І.Коломойський, який до операції контролював 50% "Главред-медіа", має намір інвестувати в нього додаткові $12 млн для погашення виниклої кредиторської заборгованості, у тому числі і з зарплати.
До складу медіа-холдингу "Главред-медіа" входять холдинг "Главред" (інтернет-агентство і журнал "Главред"), сайт v-i-p.com.ua, сайт Stars, газета "Нова", журнал "Профіль", інтернет-газета "Телекритика", а також телеканали "Сіті" та інформагентство УНІАН.
В лютому 2009 року медіа-група Central European Media Enterprises (CME) викупила в О.Третьякова 10% в "Главред-медіа" за $12 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас